Graffiti Avonturenberg niet zo onschuldig als het lijkt!

Door Werner Janssen op 29 september 2016, over deze onderwerpen: Beringen

De N-VA fractie is niet te spreken over het feit dat deze boodschap als een gewone vandalenstreek wordt afgedaan. Stoere uitspraken werden gedaan over dit vandalisme en de burgemeester kondigde aan om camera’s te plaatsen. Niemand verklaarde echter wat de woorden op de grond betekenden en aan wie ze gericht waren.
Uit welingelichte bronnen mochten we vernemen dat de graffiti niet mis te verstane woorden aan het adres van de Gülen beweging zouden zijn. Zo betekenen de woorden piç FETO niet minder dan “Bastaard Fethullah Gülen terroristische sympathisanten”.
 
N-VA fractieleider Werner Janssen zegt: “Ondertussen wordt met man en macht gewerkt om de teksten te verwijderen, maar hoe zit het met de zoektocht naar de daders? Waarom wordt dit niet open gecommuniceerd? Men weet vanuit welke hoek dit komt en men mag eens duidelijk maken dat het moet gedaan zijn om in Beringen opnieuw de tegenstellingen uit Turkije op de agenda te plaatsen!” 

N-VA maakt duidelijk dat dit onmiddellijk moet stoppen en dat toekomstige feiten best harder aangepakt mogen worden. Dit gedrag hoort niet thuis in Beringen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is